Özkent Akbilek Ortaokulu

Vizyon: Özkent Akbilek Ortaokulu olarak eğitim ve öğretim alanında emsalleri arasında araç gereç donanımı, akademik başarı, olumlu öğrenci davranışı bakımından ilk sıralarda olan, sosyal aktiviteler yönünden zengin bir kurum kültürüyle; Atatürk’ün bıraktığı mirasa sahip çıkan, beyefendi ve hanımefendi olmanın gereklerini bilen, vicdan ve sorumluluk sahibi nesiller yetiştirilmesine öncülük etmektir.

Misyon: Kendimizi bütünün bir parçası olarak gördüğümüz ve sorunun değil, çözümün parçası olmak istediğimiz için; Öğrenci merkezli eğitim yaparak, teknolojiyi kullanarak, adil ve saygılı davranarak, model olarak, güven duygusunu geliştirerek, başarı ve saygınlığı ile anılan bir kurum olmaktır

Başarılar:

Isınma: Kalorifer(Doğalgaz)
Bağlantı: Metro Ethernet
Servis Bilgisi: Okul servisi bulunmamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Sportif Etkinlikler: Futbol ve voleybol turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler: Bilim şenlikleri, bilgi yarışmaları, okuma saati uygulaması, bilim fuarlarına- gök bilim merkezlerine geziler
Proje Çalışmaları: Uluslararası (Erasmus K220) ve ulusal projeler (GUP) yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus K220 projesi (2022-2025)
Kontenjan Bilgileri: Sınıf mevcutları 20-25 öğrenci aralığındadır.
Diğer Hususlar: Tüm okul paydaşlarının ihtiyaçlarının analiz edilerek, motivasyonlarını arttırmak, eğitim-öğretim faaliyetlerinde kaliteye ulaşmak için güzel bir okul iklimi oluşturulmuştur ve işbirliği ile çalışmalar devam etmektedir.

WEB - https://akbilek06.meb.k12.tr

Adres - Küçük Kayaş Mahallesi Şehit Bayram Tekin Sokak No.35 Mamak / ANKARA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim: 09:00 - 15:40

Yerleşim Yeri - Küçük Kayaş Mahallesi Şehit Bayram Tekin Sokak No:35 Mamak ANKARA

Adres - Küçük Kayaş Mahallesi Şehit Bayram Tekin Sokak No.35 Mamak / ANKARA

Ulaşım EGO´nun Kızılay´dan 355 nolu Zerdalitepe Otobüsleri ve Ulustan Zerdalitepe Dolmuşları ile Ulaşımı Sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Mamak İlçe Merkezine 7,5 km; Ankara Valiliğine 16 km mesafededir.