Bursluluk sınavı (2024-Nisan) başvuruları başladı

Bursluluk başvurları 13 Şubat-1 Mart tarihleri arasında alınmaktadır.  Başvurularınızı e-okul üzerinden kendiniz yapabilir, kanıtlayıcı belgeler ile okula gelerek başvurunuzu okul idaresine onaylatıp, başvuru onay belgenizi alabilirsiniz.

E-okul üzerinden başvuru yapamayan velilerimiz okula gelerek okul idaresinden yardım alarak başvuru sürecini tamamlayabilir.

Uyarı: Başvuruları son günlere bırakmayınız. Okulumuzdaki diğer iş ve işlemlerin planı açısından, sınav başvuru işlemleri için okulumuza saat 10.30-17.00 arasında gelebilirsiniiz. Öğrencilerimize girecekleri sınav için şimdiden başarılar diliyoruz.

Sınav 21 Nisan 2024'te yapılacaktır.

Başvuru ile ilgili detaylar için kılavuz linki aşağıda paylaşılmıştır.

14-02-2024